Högkvalitativ emballering i Småland

T-Emballage är en komplett leverantör inom allt som har med förpackning att göra, bla emballering. De arbetar dessutom ständigt med att bredda och utöka sitt sortiment ytterligare.  T-Emballage är ett familjeföretag som har sin verksamhet i Småland.

De har en stor fokus på personlig och naturlig service, har ett marknadsanpassad sortiment och välfungerande logistiktjänster. Dessutom har de ett väldigt långsiktigt tänk kring företagande, med ett stort fokus på grundvärden. Bland annat värderar de långsiktiga relationer högt.

Företaget utmanar ständigt sig själva för att bli ännu bättre, och deras kreativitet gör att deras produkter och logistiklösningar håller en väldigt hög nivå. Här är det högt i tak, och åsikter bollas fram och tillbaka. Kombinerat med respekt, är detta ett framgångskoncept, som ger förändring, utveckling och framåtanda.

Mer än bara emballering

Bra värderingaringar hos ett företag är definitivt en framgångsfaktor. Deras ledord är engagemang, social förmåga och intresse. De säljer inte bara papper och plast, utan i praktiken säljer de pålitlighet, förtroende och trygghet, och har ett stort fokus på hållbarhet.

Här är begreppet större än att bara innefatta miljöfrågor. Det handlar om hållbarhet när det gäller allt från lönsamhet till hållbara relationer. Allt hänger ihop när det gäller att driva ett framgångsrikt företag: god ekonomi, miljö och människor.

Det ser det som en självklarhet att hushålla med både mänskliga och materiella resurser. När det gäller miljö finns det smarta val att göra precis överallt i processerna, och det något de ständigt  arbetar med att utveckla och förbättra.

Dessutom har de ett stort engagemang i bland annat ungdomsverksamhet och föreningar. Eftersom de vill ha nöjda kunder frågar de hela tiden dem hur de kan förbättra sin verksamhet ytterligare, både när det gäller produkter och logistiktjänster. Målsättningen är att alltid vara bättre än igår.