Så mycket kostar fotbollsresan till London

Ska du iväg och resa med dina vänner, dina kollegor eller kanske till och med ditt fotbollslag? Då är London verkligen ett perfekt ställe att åka till, eftersom det är fullt med just fotbolls intressanta saker. Dessutom hålls det många stora och intressanta fotbolls evenemang och matcher i just London. Men vad kostar det egentligen?

Flygbiljett dit

Är inte alls farligt dyr! Idag finns det många resebolag som erbjudder riktigt billga flygbiljetter. Ryanair är en av dessa, som har biljetter till just London för under 500-lappen om du har tur.

Mat & Boende

Detta är den lägsta kostnaden under resan, dock är det viktigt att man faktiskt får i sig mat. Eftersom man ofta besöker London via hotell, så betyder det också att man kommer behöva köpa mat ute och på restauranger. Det är alltid dyrare att äta ute på restauranger, så se till att ha en bra budget för maten. I London ligger matpriserna på ungefär samma kostnad som i Stockholm. Man kan hitta väldigt billiga boenden om man bara vill, på till exempelt vandrarhem eller billigare hotell. Du kan till och med hitta billigare boenden än vad maten hade kostat totalt.

Fotbollsbiljetterna

Den sista och egentligen den viktigaste kostnaden är den du kommer behöva betala för biljetterna till matchen. Här kan verkligen kostnaderna gå upp, eftersom priserna skiljer sig från match till match men även var någonstans du vill sitta i arenan. Ju bättre plats du önskar ha, desto högre kommer priset stiga för din biljett. Priserna för biljetterna skiljer sig dessutom åt beroende på vilken match det är du önskar kolla på. Är det en av de mest populära matcherna som till exempel Premier League, så får du i så fall vara beredd på att lägga lite mer pengar än andra, lite mindre matcher.

Sedan beror ju allt givetvis också på hur länge du ska stanna i London. Ju längre du stannar desto mer kommer det kosta, det är rätt logiskt. Skulle det vara så att pengarna inte riktigt räcker till när du ska iväg och resa för att se din favorit match, men känner du ändå att du verkligen måste åka och se på den i London? Då kan du ansöka om ett lån hos Sambla, som hjälper dig att hitta ett perfekt lån för just din fotbollsresa. Väljer man att åka iväg på en sådan här resa, så är det verkligen ingenting man kommer glömma i första hand. Därför är det också bra att man faktiskt har med sig lite extra pengar på resan, så man kan njuta av den till fullo.