Smidigt med fjärdepartslogistik

Med fjärdepartslogistik eller 4PL så kan ni förenkla en hel del för ert företag. Med fjärdepartslogistik så kan ni anlita en fjärde part som tar hand om allt och som tar helhetsansvaret. Det från inköp till slutkund. Om ni anlitar Logic Consulting så är det exakt vad ni kan få. Detta företag erbjuder bland annat totalt helhetsansvar för transporter. De har även effektiv lagring med ett stort kundfokus. De fixar allt med förtullning, de hanterar inköpsprocess och val av leverantör. De kan även stå för kundtjänst för era kunder, så väl som att de kan hjälpa er med ert upplägg av produkter i butik. Dessutom så kan detta företag även fixa med produktbilder, hemsida, reklam och mycket mer. Ni kan få skräddarsydda lösningar som passar just er.

Välj 4PL med Logic Consulting

Om ni väljer att använda er av fjärdepartslogistik via Logic Consulting så gör ni ett bra val. Om det är så att ni importerar och distribuerar varor, så kan allt som har med logistiken kring det läggas ut på 4PL. Det innebär att detta företag blir en fjärde part som tar hand om logistikflödet så att allt fungerar längs med hela kedjan.

Företaget Logic Consulting ägs av David Hult och Daniel Larsson som sedan 2011 arbetat tillsammans med just logistik. Först på andra företag sedan med sitt eget företag. Ni som har behov av bra logistiklösningar samt kringtjänster, ni kan definitivt vända er till detta företag. De har erfarenhet av att arbeta med just detta delar. Ni kan välja att få alla delar eller en del av dem. Läs mer om vad detta företag kan göra för just er på deras hemsida.